Vi er morgendagens rekrutteringsteam

Arbeidsmarkedet er tøffere enn noensinne, både for arbeidstakere og arbeidsgivere.

Arbeidstakerne jakter på arbeidsgivere som kan tilby spennende arbeidsoppgaver, inspirasjon, meningsfullhet og faglig utvikling.

Virksomhetene jakter på ansatte som løfter organisasjonen. De jakter på personer med høy faglig kompetanse, integritet, vilje til å forstå virksomhetens mål og evne til å nå dem.

De jakter på de beste.

Nye Kolleger er et bredspektret konsortium av noen av landets beste headhuntere, kommunikatører og marketingeksperter. Sammen utgjør vi et kraftfullt tverrfaglig team som løfter rekrutteringsbransjen inn i fremtiden. Vårt mål er å endre måten norske virksomheter rekrutterer nye ansatte ved å kombinere innsikt, teknologi og innhold. Resultatet er at vi finner markedets mest attraktive hoder raskere enn noensinne. 

Bak Nye Kolleger står rekrutteringsbyrået IoP og kommunikasjonsbyrået Pressworks, i tillegg til assosierte partnerselskaper som bidrar med spisskompetanse på performance marketing og teknologiutvikling.

Les hvordan vi jobber

Vår klientliste inkluderer selskaper som Røde Kors, Kredinor, PwC, Ernst&Young, Multiconsult, Eltek, Bearingpoint, Norges Blindeforbund m.fl. 

Lyst til å vite mer?

Ta kontakt med Anita Røed og hør hvordan vi hjelper norske arbeidsgivere å rekruttere de beste.